Huur voorwaardenLees deze aandachtig door

Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de huur voorwaarden die van belang zijn bij het huren bij Partyverhuur Zeeuws-Vlaanderen.

 

Algemene informatie over huren

Wij trachten na het verhuren van een verhuuritem dit binnen 15 minuten door te voeren op onze website. Neem gerust van te voren contact met ons op of een verhuuritem nog te huren is. Alle gehuurde verhuuritems behoren geretourneerd te worden in de originele verpakking waarin het is meegegeven.

 

Wij vragen u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat wij uw opgegeven adres kunnen verifiëren, mocht het adres op uw legitimatiebewijs niet overeenkomt met het adres wat u heeft opgegeven vragen wij u om een ander bewijs mee te nemen. Indien wij twijfels hebben behouden wij het recht om de huur te annuleren.

 

Ophalen

U kunt uw te huren verhuuritems ophalen in Philippine. Omdat er niet altijd iemand aanwezig is en teleurstelling willen voorkomen raden wij u aan eerst een afspraak te maken via e-mail info@partyverhuurzeeuwsvlaanderen.nl of telefonisch via: (+31)0115-850463

 

Reserveren

Het reserveren kan via deze website, e-mail, of telefoon. Na ontvangst van uw reservering nemen wij z.s.m contact met u op om uw reservering door te nemen. Na bevestiging zijn de goederen voor u gereserveerd.

 

Prijzen
De vermelde prijzen op onze website zijn dagprijzen, u huurt voor de dag dat u de verhuuritems nodig heeft.

De volgende dag is de retourdag en dienen de verhuuritems gertourneerd te worden tussen 17:00 uur en 21:00 uur of op de mondeling overeen gekomen tijd.

 

BTW

Wij zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB en rekenen geen BTW.

 

Bezorgen

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om de gehuurde verhuuritems zelf op te halen en te retourneren?

Wij bezorgen in geheel Zeeuws-Vlaanderen tegen de volgende tarieven welke zijn gebaseerd op bezorgen en ophalen vanaf onze locatie:

0 t/m 15 km  € 19,50

15 t/m 30 km  € 24,50

30 km en meer € 29,50

Gratis bezorgt en opgehaald in heel Zeeuws-Vlaanderen bij bestellingen vanaf € 60,00

 

Schoonmaak
Al onze verhuuritems worden door ons schoon aangeleverd en dienen ook schoon geretourneerd te worden. Mocht u de verhuuritems om diverse redenen niet schoon kunnen retourneren dan brengen wij hiervoor extra kosten in rekening (kosten zijn afhankelijk van het verhuuritem), u dient wel alle etensresten te verwijderen en de verhuuritems om te spoelen.

 

Borg
Wij rekenen bij de verhuur altijd een borgsom tenzij er anders is overeengekomen. De hoogte van dit bedrag hangt af van de waarde van de gehuurde verhuuritems. Wanneer de gehuurde verhuuritems in dezelfde staat geretourneerd worden, krijgt u de borg binnen 5 werkdagen teruggestort op uw bankrekening, eventuele kosten (breuk, verlies of beschadigingen) worden in mindering gebracht. De hoogte van de borgsom kunt u terugvinden in uw bestellijst.

 

Annuleren
In geval van annulering kunnen er reserveringskosten in rekening gebracht.

- Bij annulering tot 2 week voor de huurperiode kunt u kostenloos annuleren.

- Bij annulering binnen 1 tot 2 weken voor de huurperiode wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.

- Bij annulering binnen 1 week voor de huurperiode wordt 75% van de huursom in rekening gebracht.

 

Breuk, verlies of beschadigingen

De gehuurde verhuuritems worden bij terugbrengen / ophalen door ons geteld en gecontroleerd.
Indien blijkt dat deze beschadigd zijn of ontbreken worden de kosten hiervan bij u in rekening gebracht.

 

Mocht u een verhuuritem van ons hebben ontvangen en deze blijkt niet aan uw wensen te voldoen of is zonder melding van onze kant beschadigd aangeleverd dan verzoeken wij u ons dit direct te melden zodat wij een passende oplossing kunnen vinden.

 

Aanpassing Huur Voorwaarden d.d 17-02-2020Top