Bestel voorwaardenLees deze aandachtig door

Op deze pagina vindt u informatie over de bestel voorwaarden die van belang zijn bij het plaatsen van uw bestelling. 

 

Het plaatsen van een bestelling

Zodra u een bestelling plaatst kan het voorkomen dat een verhuuritem tijdlijk niet beschikbaar is of dat er nog enkele beschikbaar zijn, dit kan te maken hebben dat van een verhuuritem de gehele voorraad is verhuurt voor bepaalde tijd of er iemand voor u een bestelling heeft geplaatst en deze nog niet is bevestigd, zodra deze bevestigd is passen wij de voorraad weer aan.

Ook bestaat er de mogelijkheid welke wij proberen te voorkomen dat u een verhuuritem besteld deze wel voorradig staat maar offline is verhuurd, ook hier proberen wij z.s.m de voorraad aan te passen.

 

Ophaal- en retourtijden

Voor het ophalen van uw bestelling kunt u bij ons terecht van maandag t/m zaterdag van 17.00 uur tot 21.00 uur, andere tijden zijn mogelijk op afspraak.

Het retourneren van u bestelling kan op de aangegeven retourdag tussen 17:00 uur en 21:00 uur of op de mondeling overeen gekomen tijd.

Andere tijden zijn bepreekbaar in overleg.

 

Invullen email-adres bestelformulier

Om te voorkomen dat uw bericht als spam wordt gezien a.u.b geen gebruik maken van bijvoorbeeld een @hotmail, @gmail of @live emailadres, het kan zijn dat deze niet aankomt.

 

Aanpassing Bestel Voorwaarden d.d 11-11-2019Top